Første gang for alting

Kyndelmisse slår sin barske knude for første gang denne vinter, det giver lyst til at kravle dybt ned i sofahynderne, med ild i brændeovnen og varm te. Et par store hundebasser og lidt for mange små og store katte synes også varmen og lysene i stuen er hyggeligt, så de ligger i små bunker rundt omkring og pudser pels og sover.

I dette år er det 20 år siden at jeg begyndte mit virke som leverandør af mad til hverdag og fest i Højbjerg, syd for Århus.

Det virker som en passende anledning til at gøre noget nyt. Der er mange kunder, leverandører og venner af huset, som gennem tiden har udtrykt glæde ved at komme i denne pudsige butik, som ikke rigtigt er en butik. De synes her er hyggeligt og helt specielt. Der er mange historier i dette hus, dette hjem og historierne fortjener at blive fortalt, for de kan måske være til inspiration, glæde, overraskelse, forargelse, udfordring………..

Varm øldrik

1 porter

3 dl hyldebærsaft

1 dl tranebærsaft

4 dl vand

1 kanelstang (af de lange – snup en fra julepynten, den er alligevel røget i kælderen)

bland det hele i en lille gryde, varm op til simrepunkt, smag til med honning.

Hvis der er forkølelse på vej, tilsæt 1cl gammel rom, hvis ikke, så nøjs med at snuse til flasken, det er jo en hverdagsaften!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s