Andet testhold i madværksted

Tilbragte en dejlig torsdag eftermiddag og aften i madværksted med engagerede madsvende. Vi hyggede os med 3 gode retter – Hjertesalat med lun briedressing og sprød bacon – dådyrryg med pastinakpuré og rødbedesalat – Karamel-panna cotta med kaffegelé. Tak for dejlig mad, desuden var der bonus til kokken, i form af god og fornuftig feedback.

lækker forret til madværksted, testhold 2

lækker forret til madværksted, testhold 2

joan tlf. 10 feb2015 004joan tlf. 10 feb2015 003madværksted 2. testhold 003 madværksted 2. testhold 004 madværksted 2. testhold 005 madværksted 2. testhold 006 madværksted 2. testhold 007 madværksted 2. testhold 008 madværksted 2. testhold 011 madværksted 2. testhold 012 madværksted 2. testhold 013

Desserten var et eksperiment, vi havde en opskrift på helt almindelig panna cotta, men smeltede sukkeret til karamel i gryden, før vi fortsatte helt efter opskriften….

Panna Cotta

5 dl fløde

100 g sukker

1 stang vanille

2 blade husblas

Udblød husblas i koldt vand, kog sukker, fløde og vanillekorn og stang langsomt op i en tykbundet gryde (her smeltede vi sukkeret til karamel først). Tilsæt husblas og smelt den i den varme fløde. Hæld i portionsforme og køl ned i min. 2 timer.

Karamel-panna cotta med kaffegelé

Karamel-panna cotta med kaffegelé

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s