Forår

Forårsvindue i butikken er pyntet, forårsmenukort næsten klar, første krukker plantet med forårsblomster. Solen – varmen – uimodståeligt, fristende til solbadning i bare arme, inspirerende. Vi skal bruge vintergækker til presning til gækkebreve, puste æg til påskepynt, derfor, mad med æg……

rogn med miniomelet 001

Miniomelet med rogn

joan tlf.9.marts 2015 007

joan tlf.9.marts 2015 010 joan tlf.9.marts 2015 011

Miniomelet med stenbiderrogn

til 4 personer

100 g frisk stenbiderrogn

1 dl creme fraiche 38%

½ rødløg

lidt spæde spinatblade eller andet sprødt

lidt urtesalt

4 æg

4 tsk mælk

Pisk creme fraiche luftigt og rør forsigtigt rødløg, urtesalt og den istandgjorte rogn i. Pisk æg, mælk og lidt urtesalt sammen og bag små omeletter i en pletpande, eller bare i små skefulde på en almindelig pande i lidt fedtstof.

Anret omeletterne lagvis med den rørte rogn og sprøde grønne blade.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s